maandag 14 april 2014

Uitslag bachelorrapport

Hallo allemaal,

We hebben ons verslag ingeleverd. Nadat we verschillende mensen naar dit rapport hebben laten kijken, hebben we de knoop doorgehakt, we vonden het goed en we leverden het in. Nadat we het hadden ingeleverd hebben we geen bericht meer op ons blog geschreven, maar nog geen week later hadden we een mail ontvangen van onze beoordelaar. Ons bachelorrapport was goedgekeurd!! We hebben meerdere vreugdedansjes gemaakt en toen hebben we de mensen opgebeld die ons hebben geholpen met het rapport om onze blijdschap met hun te delen. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en we zijn zelf superblij dat het erop zit. Het was ontzettend leuk om te doen en we hebben veel geleerd, maar het koste enorm veel energie en tijd.
Het is nu nog ongeveer 12 weken tot het einde van het schooljaar. We kunnen ons nu volledig gaan richten op onze minor en op het afstuderen.
Wij willen iedereen nogmaals bedanken die het ons heeft mogelijk gemaakt dat we dit onderzoek überhaupt hebben kunnen uitvoeren. Ook willen wij iedereen bedanken die enorm geïnteresseerd is geweest in ons en het onderzoek de afgelopen periode. Bedankt allemaal.
Het bachelorrapport komt zo snel mogelijk op deze site te staan.

Groetjes,
Sophie Doeve en Didi Paauwe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten