donderdag 17 oktober 2013

Update

Hallo allemaal,

Tijdens ons laatste bericht is er veel gebeurt. We zullen alles voor jullie op een rij zetten zodat jullie niets zullen missen wat betreft de vorderingen van ons onderzoek.Om ons onderzoek nog meer onder de aandacht te brengen hebben we een promotiefilmpje opgenomen. De film hebben we al meerdere malen gebruikt voor onder andere presentaties. Deze film is te bekijken via de volgende link:

http://youtu.be/nmTJhvuXygI

Op 3 oktober was het onze beurt om het onderzoeksplan te presenteren op het Saxion. De bedoeling van deze presentatie was dat we na de presentatie een GO of een NO GO zouden krijgen en bij een GO door zouden mogen naar de intervisie. Helaas hoorden we na deze presentatie te horen dat we een NO GO kregen. Er moesten verschillende punten nog verbeterd worden om vervolgens wel de GO te krijgen. Dit had voornamelijk betrekking op ons taalgebruik, zinsopbouw en de theorie die we gebruikt hadden voor ons onderzoeksplan. Kortom nog een hele klus. We zijn hier druk mee bezig geweest en hebben alles aangepast. Inmiddels mochten we wel door naar de intervisie. Op deze manier konden we toch verder met het onderzoek. Het onderzoeksplan is vervolgens op 11 oktober ingeleverd om nu definitief beoordeeld te worden. Wij wachten in spanning af!!

Daarnaast zijn we op 11 oktober nog naar een bijeenkomst geweest van Playing for Success. Aangezien we nog een afspraak hadden op het Saxion konden we hier pas in de middag aanwezig zijn. Tijdens deze bijeenkomst waren er verschillende locaties aanwezig die vallen onder Playing for Success. De middag stond in het teken van de huidige stand van zaken bespreken en het bespreken van alle locaties. Daarnaast hebben wij ons onderzoek aangekondigd en hebben we een korte presentatie gegeven over wat ons onderzoek in gaat houden. We hebben veel positieve reacties ontvangen na deze presentatie. De verschillende locaties gaven aan erg geïnteresseerd te zijn in de uitkomsten van dit onderzoek. Voor ons is het leuk om te horen dat verschillende personen geïnteresseerd zijn in het onderzoek en de uitkomsten hiervan. We zullen dan ook contact houden met deze locaties en onze uitkomsten overdragen zodra het onderzoek afgerond is.

We houden jullie op de hoogte als we meer weten over ons onderzoek en onderzoeksplan!

Groetjes, 
Sophie Doeve en Didi Paauwe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten